Tolkdiensten

Tolkdiensten

Al meer dan 40 jaar voert Optilingua taal- en tolkopdrachten uit en biedt zij ook andere hoogwaardige taaldiensten in meer dan 100 talen, van de meest voorkomende tot de meest zeldzame. Alphatrad is een dochteronderneming van de groep Optilingua International, de toonaangevende marktspeler in Europa met ruim 80 vestigingen op dit werelddeel. 

 

Welke soorten tolken bieden wij aan?

1 - Verbindingstolken (gesprekstolken)

De verbindingstolk heeft - zoals de naam al aangeeft - de taak twee gesprekspartners met elkaar te verbinden, zodat zij elkaar ook begrijpen als ze niet dezelfde taal spreken. De sprekers moeten korte pauzes inlassen om de tolk de tijd te geven hun tekst te vertalen. Deze techniek wordt gebruikt bij zakelijke vergaderingen, korte trainingen en voor begeleiding.

2 – Telefoontolken

De telefoontolk biedt tolkdiensten per telefoon aan. Het principe is eenvoudig: de serviceleverancier start een conference call waaraan twee of meerdere gesprekspartners deelnemen die niet dezelfde taal spreken en schakelt er een verbindingstolk tussen die de inhoud van het gesprek afwisselend tolkt in de andere taal. Dit proces lijkt op dat van verbindingstolken, maar zonder fysieke aanwezigheid van de gesprekspartner.

3 - Tolken per video

Tolken per video is een nuttige doorontwikkeling van telefoontolken die pas mogelijk werd nadat snel internet op veel plaatsen beschikbaar is gekomen. Videoconferenties voor twee of meer deelnemers kunnen tegenwoordig met verschillende, deels gratis, programma's en tools eenvoudig worden uitgevoerd op internet.

 

Alphatrad tolkenbureau 

Tolk- en Vertaalbureau in Amsterdam

E-mail: info@alphatrad.nl

 

Telefoon: 020 760 01 60

Vanuit het buitenland: +31 20 760 01 60

Bereikbaar van maandag tot vrijdag, van 9u tot 17u.

 

Adres van het vertaalbureau

Hogehilweg 16, 1101 CD Amsterdam

 

> Alle Alphatrad vertaalbureaus <

Bij Alphatrad bieden wij tolkdiensten in meer dan honderd talen. Onze tolken beschikken over een geactualiseerde woordenschat en een uitgebreide kennis van de laatste trends en culturele gewoonten.

Ervaren professionele tolken

Dankzij onze pool van 3.500 experts bij de groep Optilingua International biedt Alphatrad u de kennis van hooggekwalificeerde en ervaren tolk-vertalers. Ze worden individueel gekozen vanwege hun betrouwbare expertise, hun nauwkeurigheid en hun professionaliteit en voldoen aan de eisen van ons bureau. Ze werken in alle vertrouwelijkheid en houden zich strikt aan de afgesproken deadlines.

 

Alphatrad werkt op tolkgebied in het bijzonder met de volgende talen:

 

Veelgestelde vragen over onze tolkdiensten

In talrijke gevallen is het soms nodig om een tolk in te schakelen: voor een beurs, bedrijfsconferentie, vertegenwoordiging bij de rechtbank of voor een wetenschappelijk exposé. Tolken is nodig wanneer de taal van een of meer sprekers van die van de gesprekspartners verschilt.

Als u een tolkdienst wilt waarbij de spreker een pauze voor het tolken inlast, kunt u een beroep doen op onze diensten voor verbindingstolken of consecutief tolken. Wanneer het tolken gelijktijdig dient te gebeuren, kunt u voor onze dienst simultaan tolken kiezen.

Al onze tolken werken in talen die zij uitstekend beheersen. Deze professionals hebben ervaring in het tolken en zorgen zo voor een optimale vertaling waardoor de toehoorder alles uitstekend begrijpt.

Voor een tolkdienst geldt er geen maximaal aantal gespreksdeelnemers.

 

 

Onze vertaal- en tolkdomeinen:

Technisch vertalen en tolken

Chemische industrie, automobielindustrie, machines, elektronica, staalindustrie enz.

Lees meer

Juridisch vertalen en tolken

Contracten, uittreksels, facturen, machtigingen, klachten, aangiftes enz.

Lees meer

Financieel vertalen en tolken

Financiële overzichten & auditverslagen, jaar- en kwartaalverslagen, complianceverslagen enz. 

Lees meer

Commercieel vertalen en tolken

Telecommunicatie, mode, gastronomie, psychologie, sport, import/export enz.

Lees meer

Vraag een gratis prijsofferte aan

en ontvang binnen 24-48 uur een voorstel

  1. Geef aan wat u wenst
  2. Vraag een prijsofferte aan
  3. Bevestig en ontvang uw bestelling